Programajánló

I. Fiatal Hegesztők Nemzetközi Konferenciájára

A Magyar Hegesztési Egyesület szervezésében,a Nemzetközi Hegesztési Intézet közreműködésévelkerül megrendezésre 2014. szeptember 17-20. között a YPIC2014, Fiatal Hegesztők Nemzetközi Konferenciája Budapesten, két helyszínen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen és az Óbudai Egyetemen.

 

Sárrétudvariban a ló hátán van a mennyország

Sárrétudvari nyugodt és csendes település, ahol egy merészet álmodó család alázatos munkájaként született meg a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház.

 

Itt a nyár kedvenc családi fesztiválja!

Kézművesség, zene, tánc – minden, ami hagyomány! Hosszú évek óta ez a szlogenje a nyár kedvenc családi fesztiváljának, amelyet immár 28. alkalommal rendez meg a Népművészeti Egyesületek Szövetsége a Budai Vár területén.

 

A transformerek még mindig zúznak

A Transformers: A kihalás kora harmadik hétvégéjén is vezette a magyarországi mozijegyeladási listát, ami nem meglepő, tekintve, hogy csak két premierfilm jutott a hétvégére, és egyik sem éppen blockbuster. A kihalás korá-ra most 32 436-an ültek be, a film össznézőszáma pedig már alulról súrolja a 200 ezret. Ezzel némiképp elmarad az előző, harmadik résztől, amely a harmadik hétvégéje után már csaknem 230 ezer nézőnél tartott.

 
További cikkeink...
Pafi.hu
Időjárás

Hőtérkép

Gazdit keresek!!!