Zene

Hetvenezren buliztak a Campus Fesztiválon

Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei fesztiváljának nevezik a debreceni Campust, pedig elnézve az utolsó napot, ez inkább egy decens városi esemény, amire a rasztahajú hippitől a pékig mindenki kilátogatott, és hozta magával a családját is. Ehhez, mármint a családi szórakozáshoz kellett az új helyszín is: tessék elképzelni, hogy a Sziget egyharmadát színpadokkal, sátrakkal együtt beköltöztetik a Népstadion köré, azaz könnyen elérhető tömegközlekedéssel. És ha esik az eső, nem leszünk olyan sárosak, mint a Balaton Soundon.

 

IGAZI FESZTIVÁL IGAZI ARCOKNAK

Az igazi arcokat, az igazi zenét, az igazi fesztivált egy helyen Tokajban találjátok meg. Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit.

 

A magyar dal napja - Szombaton is megy a Dallamos Villamos

A magyar dal napja - Szombaton is megy a Dallamos Villamos A magyar dal napja alkalmából szombaton is útjára indul a Dallamos Villamos, 2 kocsijában végállomástól végállomásig egy-egy zenekar utazik.

 

 

Ünnepel a Magyar Dal a Szigeten

Ünnepel a Magyar Dal a Szigeten Idén 20. alkalommal hívja látogatóit Európa legjobb nagyfesztiválja. A jubileum okán azonban egy „Mínusz Kettedik” nappal bővül: augusztus 5-én ugyanis a „magyar dal” ünnepel a Szigeten. A Nagyszínpadon egy monstre koncert erejéig visszatérő Magyar Dal Napján – egy 11 órás koncertfolyam keretében – 70 zenekar és előadó lép fel, s mintegy 150 magyar slágert hallhat élőben a közönség. Mostanra napvilágra került a részletes program is.

 

 
További cikkeink...
Pafi.hu
Időjárás

Hőtérkép

Gazdit keresek!!!